Det där med håret!

IMG_7138.JPG(i betalt samarbete med MayBeauty)

Alltså!
Det var dax nu! Sommarens dåliga hårvård med massor av poolbad  har lämnat en bitter eftersmak i form av torrt och frizziigt hår – blääää! Å jag vet att jag inte är ensam, för ni har mailat mig om rabattkod på Guds-gåva-till-håret-produkterna. Å nu är de här! Som jag älskar Moroccan Miracle Schampo och Balsam från MayBeauty! Jag märker  enorm skillnad direkt när jag inte hunnit beställa hem Moroccan Miracle Schampo och Balsam (man får aaaaldrig vara utan liksom) och jag har fått ta något annat hitte-på-schampo som bara trasslar och gör håret glanslöst, platt och trist. Hua! Men från första tvätt med Moroccan Miracle Schampo går håret från torrt och frizzigt till friskt och återfå sin glans och lyster. Å balsamet skyddar dessutom mot vind, kyla UV-strålning och fria radikaler. Å det, mina fina, är banne mig vardagslyx!

Den återställande och näringsgivande kraften av keratin och arganolja får mitt hår att kännas mjukt och härligt. Att det dessutom, som grädden på det berömda moset, gör det mer lätthanterligt och lättare att styla är ju en superbonus! Så här ser min hår-tvättar-rutin ut;IMG_30101. Jag sköljer håret med varmt vatten.

2. Sedan masserar jag  in schampot i hela håret och sköljer noggrant. Jag tvättar alltid två gånger, men det känner du bäst själv vad som passar din hårtyp.

3. Sedan är det dax att krama ur överflödigt vatten från håret för att förbereda för balsamet. Genom att krama ur vattnet så ”sparar” jag balsam dessutom och jag upplever att jag får bättre effekt.IMG_3035.JPG4. Å så pumpar jag ut balsamet i handen (mängd beroende på hårets längd).IMG_3026.JPG5. Jag applicerar balsamet på längderna och topparna där håret är som mest torrt eller slitet. Jag undvik hårbotten och rötterna.

6. Därefter låter jag balsamet absorbera i håret i 2-3 minuter och sköljer sedan ur det. IMG_2155KLART!!!

Mitt extra-glans-tips är att jag alltid tar en liten liten ”kludd” med balsam när håret är helt handdukstorkat och kramar in i topparna och  i längderna där jag tycker att det behövs. Detta ger mitt hår en extra ”schwung” och kick, speciellt nu när det varit extra sommar-torrt. Å nu till det bästa!!!

Med koden

marikakit

från ni nu 30% rabatt vid köp av schampo och balsam från MayBeauty. Å som vanligt får ni mer rabatt ju fler schampo och balsam ni klickar hem – woop, woop! Så passa på att beställa hem! Nu har iallafall jag hemma så det räcker ända fram till jul :D!!! Looove it! Klicka på direktlänken

Miracle Moroccan Schampo och Balsam

så är 30% redan avdraget och klart – perfekt :D!

Nu, tvätta håret (alltså längtet!!). Snart, krypa ner i sängen och läsa.

KRAM

// Inredningsfrun

Pssssssssst……. Jag brukar alltid tvätta håret på kvällen. När håret är halvtorrt (ibland fönar jag) gör jag en hård inbakad fläta. Då blir håret så här lockigt som jag har det på bilden/videon när jag löser upp flätan morgonen därpå. Perfekt när jag inte hinner styla håret på morgonen (vilken trebarnsmama hinner det innan jobbet!?!?!?!?).

IMG_7131.JPG

Författare: Marika

Välkommen till min feelgood-eller-feel-precis-vad-du-vill-blogg! Jag som skriver är obotlig inredningsnörd, en smula inredningsstörd, en obotlig optimist realist, hon som vågade hoppa, som vågade falla och hon plocka upp sig själv igen. Jag känner för mycket hela tiden och stolt HSP-are, mor till fyra underbaringar, sambo och fästmö med en förkärlek till livets djup och vardagspsykologi. Lever efter "Ibland måste man trampa runt i bajsträsket ett tag, innan man når Rivieran!" och det är dumt att inte våga chansa. Så luta dig tillbaka och låt dig inspireras eller konfunderas av mina bilder och texter. Varmt välkommen! KRAM //Marika

2 reaktioner till “Det där med håret!”

    1. Hur menar du? Antingen klickar du på direktlänken så är rabatten redan avdragen och ready to go, eller så klickar du in dig på deras hemsida och fyller i marikakit i rabattkodsfältet :).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: